Nominasjon til erfaringskonsulentprisen

Endelig kan du sende inn nominasjon til erfaringskonsulentprisen!

Kjenner du en erfaringskonsulent som har vært viktig for feltet det siste året? Kjenner du en som er et unikt tilskudd til arbeidsplassen? Har du møtt en erfaringskonsulent som betydde mye for din eller andres tilfrisking? Vet du om en erfaringskonsulent som fortjener en ekstra oppmerksomhet for innsatsen sin? Da ønsker vi å høre fra deg!

Hvis du er usikker på om du skal nominere en person og tenker at det vedkommende har utrettet ikke er stort nok eller mye nok, så bør du absolutt sende inn en nominasjon likevel! Ingen begrunnelse er for liten eller for stor.

Årets erfaringskonsulent er den gjeveste prisen en erfaringskonsulent kan motta og har blitt delt ut siden 2017.

Vanlige spørsmål:

Vi har samlet de vanligste spørsmålene vi mottar angående innsending av nominasjoner. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ta kontakt med info@erfarinssentrum.no, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Hvem kan nominere kandidater?

Hvem som helst kan sende inn nominasjon til erfaringskonsulentprisen. Det er ikke et krav at man er medlem i Erfaringssentrum. Du kan være arbeidsgiver, jobbspesialist, astronaut, erfaringskonsulent, taktekker eller rett og slett bare et helt vanlig menneske som kjenner en dyktig erfaringskonsulent.

Hvem kan jeg nominere?

Du kan nominere hvem som helst så lenge de jobber som erfaringskonsulent og du mener de gjør en viktig jobb og fortjener å vinne årets pris. Det eneste kravet er at du syntes erfaringskonsulenten gjør en viktig jobb. Kandidaten kan ikke ha mottatt prisen tidligere.

Tidligere vinnere av erfaringskonsulentprisen er:

2017: Astrid Weber

2018: Torbjørn Mohn-Haugen

2019: Solveig Bartun Rob

2020: Morten Brodahl

2021: Susanne Albertine Davidsen

 

Hva må nominasjonen inneholde?

Nominasjonen må inneholde navnet til kandidaten og en begrunnelse for hvorfor akkurat denne personen fortjener å vinne.

Kan jeg nominere mer enn en person?

Ja, du kan nominere så mange du vil, men for at nominasjonen skal realitetsbehandles må det medfølge en begrunnelse for hvorfor kandidaten er nominert.

Hvor skal jeg sende nominasjonen?

Send din nominasjon til: ekprisen@erfaringssentrum.no innen 30.august 2022. Skriv «Nominasjon» i emnefeltet.

Hva er kriteriene for prisen?

Du kan lese statuttene for prisen i sin helhet ved å klikke her