Daniel er ny organisasjonsrådgiver i Erfaringssentrum

Daniel

Daniel Mørk er ansatt som organisasjonsrådgiver i Erfaringssentrum. Han begynte i jobben 13. mars og skal bidra til å videreutvikle organisasjonen. Vi har gjort et kort intervju med Daniel om hvem han er og hva han driver med. 

Hvem er du Daniel?

Jeg har en master i sosialantropologi og har jobbet innenfor psykisk helse- og rusarbeid i Oslo kommune. Der jobbet jeg med utviklingen av et brukerpanel, var prosjektleder for en evaluering av et FACT-team, og bidro i forskjellige typer utviklingsarbeid. På fritiden bruker jeg mye tid på å spille fiolin og er med i et amatørorkester. Jeg er blant annet styreleder i en landsomfattende organisasjon som gjør og snakker om meditasjon og mindfullness, og jeg leder regelmessig meditasjon og avspenning.

Hva gjorde at du ville jobbe i Erfaringssentrum?

Når det kommer til psykisk helse- og rus er det viktig for meg å få frem brukernes perspektiver i tjenesteutviklingen. Jeg tenker at bruken av erfaringskonsulenter er en viktig innovasjon, men at det også er en del utfordringer og dilemmaer. Det er derfor gøy å kunne være med å utvikle dette videre i Norge, og finne løsninger på noen av disse utfordringene sammen med norske erfaringskonsulenter. Det er noen av grunnene til at jeg gleder meg til å jobbe i Erfaringssentrum smiler Daniel.

Hva blir de viktigste oppgavene dine de første ukene?

Akkurat nå er det viktigste å bli kjent med organisasjonen. Jeg fikk jo en ganske brå start når plutselig du som generalsekretær fikk en sønn og jeg måtte deale med et årsmøte som den eneste ansatte i organisasjonen som var på jobb. Bratt læringskurve, men det gikk fint og det var gøy! Jeg gleder meg til å bli kjent med medlemmene og bidra til å videreutvikle rutiner og struktur i organisasjonen.

Daniel skal også lede webinaret om selvivaretagelse på torsdag sammen med Solveig Bartun Rob på torsdag. Du kan fremdeles melde deg på her.