Webinar om kurset «Emotional CPR» 8. februar

emosjonell førstehjelp

Vi liker å lære av eksperter. Noen ganger ramler vi over dem, andre ganger blir vi anbefalt å ta en prat med dem. Etter Sterkere Sammen konferansen i november ble vi introdusert til Daniel Fisher. Han har utviklet kurset Emotional CPR. 8. februar presenterer de mer om kurset på et webinar i regi av Erfaringssentrum.

Daniel er opprinnelig fra Baltimore i USA. I ung alder ble han diagnostisert med schizofreni, men ble frisk  Etter at han ble frisk utdannet han seg til psykiater og grunnla etter hvert National Empowerment Center og har utvikle kurset Emosjonell førstehjelp (eCPR). 8. februar fra 19:00 – 21:00 vil Daniel og datteren hans dele sine erfaringer med kurset i et webinar i regi av Erfaringssentrum.

Du kan melde deg på webinaret her.

Om Emotional CPR

Emosjonell førstehjelp (eCPR) handler om å lære seg å trene på å få gode relasjonelle ferdigheter. Det er basert verdier at mennesker trenger gjensidig støtte og å bli møtt på en likeverdig måte av andre. Målet med kurset er å hjelpe folk å få kontakt egne følelser for å bli tryggere i hjelperrollen. Dette er uavhengig av om man er pårørende, erfaringskonsulent, fagperson eller lignende. Emosjonell hjerte- og lungerednings-metoden har blitt utviklet av folk som har egenerfaring fra rus- og psykisk helseutfordringer.

For at det skal være mulig for alle å stille spørsmål og kunne diskutere litt i grupper har vi kun 30 plasser til dette webinaret. Meld deg på her, og få møte to mennesker som brenner for god relasjonsbygging og mellommenneskelige ferdigheter.

Webinaret passer godt for deg som er interessert i å finne ut mer om hva som foregår andre steder i verden. Er du brukerrepresentant, fagperson, erfaringskonsulent eller bare opptatt av relasjoner anbefaler vi at du setter av kvelden til dette webinaret.