Vi inviterer våre medlemmer til digitalt kaffeslabberas

I tråd med situasjonen vi alle står i, tenker vi at det er viktig å holde kontakten med hverandre selv om vi ikke kan møtes fysisk. Vi skal derfor starte en serie med digitale treff hvor man prater sammen over en kaffekopp. Møtene foregår på zoom og alle som er medlem i Erfaringssentrum kan delta! Hvis du ikke liker kaffe er det selvsagt lov til å stille med te, vann, brus eller lignende!

 

Dette er en uformell samling hvor deltakerne diskuterer og reflekterer rundt et fastsatt tema. Her er det høyt under taket og rom for gode diskusjoner. Dette er en gylden mulighet til å bli kjent med andre erfaringskonsulenter mens man prater og har det hyggelig.  Vår organisasjonssekretær, Andrea er fast inventar i kafèen mens et av våre flotte styremedlemmer også stikker snuten innom for å hilse på!

 

Kafèen har 10 plasser og her er det første mann til mølla som gjelder. Hvis du ønsker å delta på kaffeslabberaset; Trykk på linken og meld deg på!

 

Det er selvsagt gratis å delta!

 

Hvis du er uheldig og ikke får plass på det første møtet, skal vi arrangere flere treff gjennom vinteren så det vil komme flere muligheter til å delta.

 

Første treff vil finne sted Torsdag 19.november kl 19:00 og temaet vi skal diskutere er «Grensesetting

 

Vi gleder oss til å treffe noen av våre flotte medlemmer over en kaffekopp!