Kimiya Sajjadi til Sterkere Sammen 2024

Sterkere Sammen

 

Mangfold, inkludering og medvirkning med Kimiya Sajjadi 

I dag kan vi kunngjøre at Kimiya Sajjadi vil være en av hovedtalerne under Sterkere Sammen 2024 som finner sted fra 21. til 23. oktober i Oslo. Årets tema er: Medvirkning i praksis? 

Kimiya Sajjadi har over de siste årene blitt en viktig stemme innen mangfold og inkluderingsarbeidet. Hun har markert seg som en ledende konsulent og foredragsholder på området. Hun har bidratt til over 100 virksomheter i både privat og offentlig sektor, og har holdt inspirerende foredrag for et bredt spekter av organisasjoner. Norsk Helsenett, Finansforbundet, OBOS, Universitetet i Stavanger, Stretch og fler. 

Kimiya kombinerer forskning, personlige historier og erfaring

«Vi er svært glade for å ha Kimiya med på Sterkere Sammen,» kan prosjektleder Marius Pettersen fortelle. «Hennes ekspertise og engasjement for å fremme mangfold og inkludering er avgjørende i dagens samfunn. Vi ser klart koblingen med mangfold og inkludering opp mot medvirkning. Det er en forutsetning, men spørsmålet er hvordan.»

Kimiya Sajjadi er kjent for å kombinere forskning, personlige historier og sin omfattende erfaring som konsulent for å skape engasjerende, interaktive og motiverende foredrag. Hennes deltakelse på Sterkere Sammen 2024 vil være en mulighet for deltakerne å lære av hennes innsikt og erfaringer, og å utforske nye tilnærminger til medvirkningsarbeidet. 

Mer informasjon om programmet og for å kjøpe billetter til Sterkere Sammen 2024, finner du her:

https://erfaringssentrum.no/sterkere-sammen/