Erfaringskonsulentprisen 2021

Nominasjoner sendes til: ekprisen@erfaringssentrum.no

Endelig kan du sende inn nominasjon til årets erfaringskonsulent!

Kjenner du en erfaringskonsulent som har vært viktig for feltet det siste året? Kjenner du en som er et unikt tilskudd til arbeidsplassen? Har du møtt en erfaringskonsulent som betydde masse for din eller andres tilfrisking? Vet du om en erfaringskonsulent som fortjener en ekstra oppmerksomhet for innsatsen sin? Da ønsker vi å høre fra deg!

Hvis du er usikker på om du skal nominere en person og tenker at det vedkommende har utrettet ikke er stort nok eller mye nok, så bør du absolutt sende inn en nominasjon likevel! Ingen begrunnelse er for liten eller for stor.

Årets erfaringskonsulent er den gjeveste prisen en erfaringskonsulent kan motta og har blitt delt ut siden 2017.

Vanlige spørsmål:

Vi har samlet de vanligste spørsmålene vi mottar angående innsending av nominasjoner. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, kan du ta kontakt med info@erfarinssentrum.no, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

Hvem kan nominere kandidater?

Hvem som helst kan nominere kandidater til årets erfaringskonsulent. Det krever ikke at man er medlem i Erfaringssentrum. Du kan være arbeidsgiver, jobbspesialist, astronaut, erfaringskonsulent, taktekker eller rett og slett bare et helt vanlig menneske som kjenner en dyktig erfaringskonsulent.

Hvem kan jeg nominere?

Du kan nominere hvem som helst så lenge de jobber som erfaringskonsulent og du mener de gjør en viktig jobb og fortjener å vinne årets pris. Det eneste kravet er at du syntes erfaringskonsulenten gjør en viktig jobb.

Hva må nominasjonen inneholde?

Nominasjonen må inneholde navnet til kandidaten og en begrunnelse for hvorfor akkurat denne personen fortjener å vinne.

Kan jeg nominere mer enn en person?

Ja du kan nominere så mange du vil, men for at nominasjonen skal realitetsbehandles må det medfølge en begrunnelse for hvorfor kandidaten er nominert.

Hvor skal jeg sende nominasjonen?

Send nominasjonen til: ekprisen@erfaringssentrum.no innen 10.oktober 2021. Skriv «Nominasjon» i emnefeltet

Vi gleder oss til å høre fra deg!