Drop in tilbud i Erfaringssentrum

Visste du at Erfaringssentrum har to digitale drop in tilbud?

Vi har to ukentlige lavterskeltilbud som ikke krever påmelding. Våre drop in tilbud er åpen for alle og krever heller ikke at man er medlem for å delta. Det er et sosialt lavterskeltilbud for alle som er interessert i erfaringskompetanse eller ønsker å bli bedre kjent med andre som jobber innenfor feltet. Hvis du er ny erfaringskonsulent, er nysgjerrig på hvordan erfaringskonsulenter jobber eller hvordan du skal gå frem for å bli det, så er dette tilbudene for deg! Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på linkene innenfor oppgitt tidsrom.

Lunsjprat

Onsdager 11:30-12:30 sitter organisasjonsrådgiver klar med kaffekoppen for å prate med dem som ønsker det. Det krever ingen påmelding og alle som har lyst kan stikke hodet innom. Du trenger ikke ha en plan eller noe spesielt du ønsker å ta opp. Det er helt greit å komme innom bare for å si hei!  Mange som stikker innom lurer på hvordan andre erfaringskonsulenter jobber, hva som er vanlige arbeidsoppgaver, hvordan det oppleves å jobbe som erfaringskonsulent eller hva som forventes av en erfaringskonsulent.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta på teams-treffet er å klikke deg inn i arrangementskalenderen vår registrere deg på datoen du ønsker å delta

Min seier

Fredager 15:00-15:30 sitter styreleder og organisasjonsrådgiver i Erfaringssentrum klar i teams. Det er få ting som er mer frustrerende enn å avslutte uken med en følelse av at man ikke fikk gjort noe fornuftig. Er du blant dem som tar helg med dårlig samvittighet, så er dette treffet for deg. Her skal du nemlig dele utelukkende hva du har fått til denne uken. Ingenting er for stort eller for lite så lenge du føler på mestring!