Vi er klare for Sterkere Sammen 2024!

Vi har gleden av å fortelle at forhåndssalget til årets Sterkere Sammen konferanse 2024 åpner for våre medlemmer. Fra 16. april kl. 08:00 har medlemmer muligheten til å sikre seg billetter til årets høydepunkt som finner sted fra 21. til 23. oktober på Quality Hotel 33 i Oslo. Vi oppfordrer medlemmene våre til å sjekke innboksen sin i løpet av tirsdagen som kommer, vi lover også en ekstra god pris den første uka.

Vi åpner for ordinært salg fra 23. April klokka 08:00 for alle sammen. Da kan du melde deg på fra denne siden:
https://erfaringssentrum.no/sterkere-sammen/

 

Sterkere Sammen konferansen 2024 er den årlige nasjonale samlingen for erfaringskonsulenter, arbeidsgivere, forskere og en rekke andre interessenter som er opptatt av å styrke samarbeidet, nettverket og erfaringsdelingen innen feltet, særlig i år ønsker vi også å invitere inn flere likepersoner og brukerrepresentanter til konferansen. Vi ønsker å inkludere alle som er engasjert i å utvikle feltet videre og skape bedre tjenester for alle. Det er også verdt å nevne at vi har jobbet for å redusere prisene for årets konferanse, slik at også flere kan få muligheten til å komme.

Årets tema, «Medvirkning i praksis?», er avgjørende og utfordrende. Det handler om våre liv i møte med helse- og sosialtjenestene, og vi vil utforske både de positive og kritiske sidene ved dette. Gjennom konferansen vil vi også se på temaer som recovery, pasientrettigheter og erfaringer fra andre europeiske fagmiljøer. Vi ønsker spesielt å fokusere på å bygge broen mellom erfaringskonsulenter og brukerrepresentanter for å sammen få til medvirkning i praksis. Det blir også utdeling av den tradisjonsrike prisen – Årets erfaringskonsulent. Det gleder vi oss stort til!

Programmet for konferansen vil bli lansert fortløpende mot sommeren, men vi kan love en imponerende lineup av foredragsholdere, engasjerende workshops og unike nettverksmuligheter. Vi vil også ha en helt unik medlemskveld den 21. oktober hvor vi bokstavelig talt har løfta program og lokalisasjon til nye høyder, samt et eget dagsprogram dedikert til forskere og arbeidsgivere. Nytt med året er at også arbeidsgivere får sin helt egen dag den 21. Oktober og vi håper å se mange arbeidsgivere på samlingen.

Sterkere Sammen konferansen 2024 er en viktig arena for å møtes, dele erfaringer og jobbe sammen mot felles mål. Vi ser virkelig frem til å ønske deg velkommen til Quality Hotel 33 i Oslo og til å dele dette øyeblikket med deg.

Klarer vi sammen å fjerne spørsmålstegnet fra «medvirkning i praksis?»

Husk å sikre deg billetter tidlig, og vi gleder oss til å se deg på konferansen!

Arrangementskomiteen Sterkere Sammen 2024 – Medvirkning i praksis?

Har du spørsmål om denne saken kan du sende en e-post til marius@erfaringssentrum.no