Nettverkstreff for nye erfaringskonsulenter i Bergen

samling for nye erfaringskonsulenter i Bergen

Nettverkstreff for nye erfaringskonsulenter i bergen.

Nettverkstreff for nye erfaringskonsulenter i Bergen, er et resultat av at erfaringssentrum ønsker et økt fokus på nye stemmer blant erfaringskonsulenter. Erfaringskonsulent Kristianne Storhaug Ervik har i samarbeid med Erfaringssentrum tatt intiativ til en felles samling for erfaringskonsulenter i Bergen som har jobbet  i under tre år. Samlingen foregår i Bergen sentrum den 9.september klokken 14:00-17:00. Det er ikke et krav at du bor i Bergen kommune, men du må kunne komme deg til og fra Bergen sentrum for egen maskin.

Fersk erfaringskonsulent

Er du fersk erfaringskonsulent (jobbet i under 3 år)?
Føler du deg litt usikker på hvordan du skal fylle rollen?
Kan man være for syk eller for frisk til rollen sin?
Hvilke etiske dilemma kan man støte på i rollen?
Hvor mye skal man bruke seg selv?
Hvordan finner jeg plassen min?

Ønsker du å treffe andre erfaringskonsulenter som har stått i lignende utfordringer som du selv kanskje føler på?

Påmelding

Meld deg på ved å klikke på dette skjemaet. Du vil i august motta en mail med adresse og annen informasjon, så dobbeltsjett at mailadressen vi oppgir er korrekt. Vi håper vi ser deg der!

Det vil bli lett servering under samlingen.  Generalsekretær i Erfaringssentrum, Torbjørn Mohn-Haugen vil holde et innlegg om sine tanker rundt hvilke utfordringer man kan stå i som fersk erfaringskonsulent. Vi vil ha en presentasjonsrunde. Alle får muligheten til å presentere sine tanker rundt rollen og fortelle litt om seg selv.  Ellers legger vi opp til gode diskusjoner og å sikre muligheten for et treffpunkt for erfaringskonsulenter som er ny i rollen sin. Det er selvsagt gratis å delta.

Hvis du har spørsmål om samlingen, ta kontakt med info@erfaringssentrum.no  

Generalsekretær gleder seg

Generalsekretær Torbjørn Mohn-Haugen gleder seg til samlingen. «Det er akkurat slike samlinger Erfaringssentrum ønsker å ha mer fokus på. Ved å ha et ekstra fokus på de nye, sikrer vi at erfaringskonsulentene forblir en yrkesgruppe i stadig utvikling.»