Erfaringssentrum sitt nye erfaringspanel – vil du delta?

Vi inviterer deg til å være med i erfaringspanelet i regi av Erfaringssentrum

Det er viktig for oss å tilby aktiviteter, tilbud og tjenester medlemmene våre faktisk trenger og ønsker, og som er nyttige for feltet!

Vi skal i gang med et spennende pilotprosjekt hvor du kan benytte din kompetanse og dine unike erfaringer inn i utviklingsarbeidet sammen med oss i Erfaringssentrum.

Derfor trenger vi deg. Hva har du selv savnet i din egen prosess med å bli en erfaringskonsulent? Hva har du savnet som arbeidsgiver i prosessen med å ansette en erfaringskonsulent?

I første omgang vil vi etablere et erfaringspanel – medlemmer med ulike og unike erfaringer – til å utvikle et kompetansehevende kurs spesielt tilpasset erfaringskonsulenter og arbeidsgivere.

Planen er å møtes en håndfull ganger gjennom høsten. Nøyaktig når finner vi ut av sammen. Vi møtes digitalt og sammen skreddersyr vi noe som kan være til hjelp for alle som vil vite mer om hva en erfaringskonsulent er. Hva som fungerer og hvorfor det gjør det. Hva som ikke fungerer og hvorfor det ikke gjør det. Sammen lager vi noe som kan være en ordentlig ressurs for både erfaringskonsulenter og arbeidsgivere.

Om dette høres interessant ut så send en e-post til Daniel – daniel@erfaringssentrum.no. Ikke nøl med å ta kontakt om du har spørsmål.